jo_jacek Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Cześć i czołem! Będę w Nadarzynie na szkoleniu no i w sumie mógłbym spakować rower na wyjazd. Ni znam okolicy kompletnie - mam 500km drogi, i tu się pojawia moje pytanie do was. Zakładając około 40-50km traske będzie gdzie pojechać/co zobaczyć? Czy raczej lipton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 bierz, nawet do lasu Młochowskiego jest fajne pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milcia223 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Cześć i czołem! Będę w Nadarzynie na szkoleniu no i w sumie mógłbym spakować rower na wyjazd. Ni znam okolicy kompletnie - mam 500km drogi, i tu się pojawia moje pytanie do was. Zakładając około 40-50km traske będzie gdzie pojechać/co zobaczyć? Czy raczej lipton? Pytanie czy już byłeś czy dopiero będziesz? Polecam trasę ok 70 km ( Nadarzyn - Grodzisk Mazowiecki - Żyrardów - Radziejowice - Adamowizna - Nadarzyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.