uslugifoto Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Szukam osłony na rurę łańcuchową taką, lub podobną jak stosuje fabrycznie m.in. Merida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 http://allegro.pl/pletwa-rekina-oslona-ramy-rury-lancuchowej-simpla-i6093746897.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dziękuję, ale to wszystko wydaje się maławe, w sensie zbyt wąskie do mojej ramy, która w tym miejscu ma 2 - 2,2 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 pozostaje neopren, albo dorabianie z karbonu (+10 do lansu). Najbardziej jednak polecam zwykłą izolację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 ale pod tą taśmę dać coś miękkiego bo sama taśma łatwo się uszkadza, oraz trzebaby dać kulka warstw. Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Uno momento! Sam kiedyś bardzo taką chciałem i... kupiłem. :-)Przetrzepię graty w domu, a nuż ją jeszcze mam. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigeron Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 A czy w przypadku tylnej przerzutki xt shadow + z funkcją napinania łańcucha też trzeba stosować osłonę, czy tam ryzyka obicia rury przez łańuch nie ma? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jest bo łańcuch jest bardziej napinany od dołu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jeżeli mowa o izolacji ... bardzo dobrze sprawdza się taśma samo wulkanizująca do robienia muf na kablach. Ma około 1 mm grubości a po nawinięciu na nią pojedynczej warstwy zwykłej izolacyjnej jest praktycznie "niezniszczalna". Jak ma być estetycznie i/lub ma wyglądać "drogo", bo niektórym w głowie się nie mieści żeby kleić izolacją węgiel, to neopren z "drogim" napisem, nie ma wtedy problemów z dopasowaniem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Stara owijka szosowa. Dodatkowy plus dla estetów, można dobrać pod kolor oczu Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A dętka już nie jest ęduro? Angole na youtubie zaplatają ją na wiele sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.