Mr0wa_1991 Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A wiec jak tylko sobie odpoczne od szkoly (ledwo wrocilem ) to zaraz jade do sklepu przymierzyc ten kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nie polece czegos konkretnego ale proponuje kupno kasu bez daszku.Ten badziew to dla mnie zupelna bzdura, meczy kark dlatego ze ciagle trzeba unosic glowe wyzej... na razie nie mam pieniedzy ale kolejny kask to bedzie cos pokroju 5 element lub cos z natury szosowe bez daszku a nie prosciej zdjac daszek? ja tak wlasnie zrobilem. mnie tez draznil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Znowu sie daszek przyda na deszcz. Woda tak mocno nie kapie Mnie sie przydaje czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki_ng Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Prowell Lightning moge polecic , fajny, zgrabny, wygodny. kazdy kto go przymierzal wyglądal w nim jak normalny uzytkownik kasku . kosztowal 125 zl. tu mozna go zobaczyć http://www.prowell.com.mx/light.html a zeby daszek z niego zdjąc niema problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unite Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wiecie może coś o Prowellu f-50r? Geometria wygoda itp Prowell f-50R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Moze mi ktos jakis pozadny i tani full face polecic ? Bo zaliczylem glebe i plasnolem twarza o ziemie i mam robione przednie zeby i potrzebuje ochrony na szczeke ;p macie jakies propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Z fullface'ów mogę polecić Azonica Fury (aczkolwiek wentylację mógłby mieć lepszą) i 661 Full Comp. Ceny ok 320-350zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 dzieki cookie ;p a mozesz jeszcze cos polecic w cym Ty smigasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja śmigam właśnie w Azonicu, a kumpel w 661. I chociaż 661 ma lepszą wentylację, to wolę swojego Azonica. Ma dłuższy daszek (w 661 prawie nic nie daje), wypinaną wyściółkę... i wg mnie jest ładniejszy. Słyszałem też dobre opinie o KRK ale nie miałem osobistego kontaktu z tymi kaskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Dzieki a zimąw czym smigasz potrebuje czegos cieplego i wygodne mam pare fajnych rzeczy na oku ;p ale poprosze o rade bo jakby to nazwac jestesm nowy w sporcie ;p dopiero zaczynam ale jak na razie idzie mi calkiem calkiem jezdze downhillowo jak myslisz co zmienic w moim rowerku zeby sie bardzie do downhilla nadawal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Hmm szczerze? Cały rower. Wiem co mówię bo sam też jeździłem na Unibike'u Everest DX. Chociaż jak na to co z nim robiłem całkiem dzielnie się trzymał (właściwie nadal się trzyma, tylko trzeba wymienić napęd Bo strzela niemiłosiernie.) Zimą... zależy. Z reguły długie spodnie + kalesony, koszulka + bluza i kurtka chroniąca przed wiatrem. No i rękawiczki. W fullface'ie jeszcze zimą nie jeździłem... Ale myślę że nie będę pod niego zakłądał czapeczek, ewentualnie zasłonię czymś otwory wentylacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.