zlaczka Napisano 8 Kwietnia 2016 Napisano 8 Kwietnia 2016 Hej. Dzisiaj po 30km w górach stwierdziłem, ze zacisk tylnego kola w Trance 2 rozkręcił się. Czy macie pomysły co może być przyczyną tej sytuacji. Teren na singlach nie jest wymagający, wiec raczej nie powinno być takich kwiatów. Pozdrawiam
wiater Napisano 8 Kwietnia 2016 Napisano 8 Kwietnia 2016 Może nie miałeś dokręconego? Jeśli masz ten oryginalny zacisk gianta robiony przez dt swissa (model rws) to chyba mocniej dokręcanego zacisku nie ma.
zlaczka Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Napisano 8 Kwietnia 2016 Fabryczna 10x135. Nie dotykałem tego ostatnio, a jak sprawdzałem jak czas temu bylo ok. Jestem mega surprice.
beskid Napisano 8 Kwietnia 2016 Napisano 8 Kwietnia 2016 Nie ma znaczenia jaki chociaż może się rozchodzić o 5mm. Zasada jest taka sama więc trzeba go dokręcić. Takie rzeczy jak się śmiga po górach trzeba co jakiś czas kontrolować.
zlaczka Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Napisano 8 Kwietnia 2016 Do tej pory mialem zwykłe zaciski i nigdy nie miałem podobnych sytuacji. Ale ok, będę obserwować. Do tej pory mialem zwykłe zaciski i nigdy nie miałem podobnych sytuacji. Ale ok, będę obserwować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.