KamikazeMTB Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam. Zastanawiam się nad koszulką firmy freakysports. Koszulka polskiej produkcji. Miał ktoś z tym styczność? http://freakysports.pl/koszulki-na-rower/11-koszulka-termoaktywna-na-rower.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taddix Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A czym się kierować przy zakupie bielizny rowerowej? Mam na mysli majtki/bokserki , skarpety. Rozrzut cenowy ogromny, a marek tyle że nie umiem tego ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamikazeMTB Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Dla mnie liczy się jakość materiałów i wykonanie. Wolę zapłacić więcej ale oczekuję dłuższej żywotności. Nie wiem jakie są dobre skarpetki czy spodenki bo nie używam ale np. koszulka o którą pytałem forumowiczów wydaję się być dobra gatunkowo a dodatkowo ma fajny wygląd. Zapewne spytam jeszcze na innych forach czy ktoś używa bo tutaj chyba nikt i zobaczę. Może się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.