Skocz do zawartości

[kierownica] Jaką kierownicę kupić? Prośba o sugstie.

SunoX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko wszystkim ;D

Posiadam rower Hawk FS 44 i niestety kierownica jest wąska co za tym idzie chciałbym kupić szerszą i nie drogą. Jaką radzicie mi kupić? Z góry dziękuje.

Napisano

Okej porozglądałem się na tej stronie i fakt są fajne kierownice tylko wolałbym kupić w Polsce ;D

Napisano

Ma dobrą wagę tylko 210 gram ale może być delikatna do Twojego roweru lepsza by była jakaś DH ponadto nie wiem co mogę doradzić bo nie wiem jaki masz mostek

Napisano

No właśnie i tu jest najgorsze że nie wiem kompletnie jaką szerokość wybrać :/ A na razie nie mogę zmierzyć szerokości oryginalnej kierownicy bo rower dopiero będę miał za parę dni. Jak mam wybrać odpowiednią szerokość?

Napisano

Użyć kuli, popatrzyć w fusy lub rozrzucić kurze flaki po podłodze i powróżyć. Możesz tez oczywiście poczekać te kilka dni, zmierzyć, a może przede wszystkim sprawdzić czy na pewno jest za wąska. Ale co ja tam wiem o życiu.....

Napisano

Nawet śmieszne hehe... jest za wąska na pewno bo już na nim jeździłem przed zakupem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...