zawojabike Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam! Chciałbym dowiedzieć sie jak sie nazywa to to coś do opon w sprayu co profesjonaliści wożą zamiast dętki na sztycy. I wogóle jak to działa, czy to dobre jest? Prosze wpisywać wszystkie swoje przeżycia z tym specyfikiem. Aha i gdzie to moża kupić (linki mile widziane)
Qbasek Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Zawsze mi się wydawalo że jest to pompka na nabój CO taka jak ta: KLIK Być może sie myle. Poczekajmy na odpowiedzi innych użytkowników. Pozdrawiam Jakub.
Gryzon Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Chyba raczej chodzi o coś takiego: link też coś takiego wożę awaryjnie na sztycy, a kupiłem to w Decathlonie za 15zł, jeszcze nie miałem okazji używać tego specyfiku (jeszcze nie złapałem gumy w tym sezonie ) a wożę go po to by go użyć np. podczas nocy, czy ulewy, a poza tym wożę łatki i klej.
zawojabike Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Napisano 31 Sierpnia 2006 mam pytanie, jak sie tego użyje to później można normalnie ściągać opone?? Czy opona nadaje sie do śmietnika?
Gryzon Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Nie no myślę, że opony do dętki to nie przyklei, kiedyś dotykałem takiego samochodowego specyfiku to wyglądało to tak jak kożuch z mleka, swojego specyfiku nie miałem jeszcze okazji używać więc nie wiem jak to działa dokładnie.
zawojabike Napisano 1 Września 2006 Autor Napisano 1 Września 2006 Gryzoń, to jak użyjesz tego to zdaj relacje.
Gryzon Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Ok jak tylko będę miał okazję użyć to napiszę, ale mówię, że to raczej w ekstremalnych sytuacjach (deszcz lub noc)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.