Mar Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Nie spotkałem się jeszcze z przerzutką o takiej obejmie... A szukałem i na allegro, po różnych sklepach internetowych... Czy doradzicie mi coś? Korba 3-blatowa truvativa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DannyDaRida Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja Ci poradze przerzutke pod suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 albo zwykłe 34,9 i domowym sposobem kawałek gumy pod obejmę, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Nie chcę pod suport...Ale dzięki za sugestię A jeśli 34,9 z tym kawałkiem gumy, to jaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Tak a propo tego kawałka gumy jeszcze :-) Jak Ci nie pasuje to zadzwoń sobie do www.bikestacja.pl i zapytaj czy nie mają redukcji na 30,4 do kupienia osobno. Takich małych tzw dupereli nie mają na stronie ale jak zadzwonisz i będą mieli to wyślą. Z tym że musisz wiedzieć do jakiej konkretnie przerzutki ją chcesz ( redukcje nie są uniwersalne ). W sumie najlepiej byłoby kupić przerzutkę razem z redukcją … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Masz JB Prodigy ? chyba ci sie kolego srednia sztycy z obejma przerzutki pomylila a to cinnego bo jakim cudem moga miec taka sama srednica ? a gdzie grubosc rurki alu ? Nie pamietam czy JB byla 31,8 czy 34,9 , chyba to drugiej , napisz do DC albo poszukaj info na necie. Przerzutek 30,4 nie ma wogole wiec trudno zeby ramy pod taka srednice robili. PS I nikt sie z was jeszcze nie polapal ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A może on chce tą przerzutę do sztycy przykręcić , a ty Wookie zaraz ogrubosci ścisnek wykład robisz ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Napisano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A no tak... Śmiejcie się, śmiejcie Ehe, człowiek w sumie całe życie się uczy ;] Ale tak czy inaczej, jakąprzerzutkę byście polecali? A rzeczywiśnie pomieszałem z tym rozmiarem sztycy i rury Chciałbym coś do streetu... tak raczej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.