Co do oświetlenia to nie mam kompletnie pojęcia. Mam do wydania do ok 60-70 zł na zestaw przód i tył. Nocą jeżdżę(a właściwie wracam do domu) okazyjnie ,może 5 razy do roku więc wszelkie cree,zoomy i itp chyba odpadają. Na rowerze jeżdżę rekreacyjnie,żadne góry lasy,czasem polna droga więc żaden super hiper wytrzymały sprzęt za setki złotych mi raczej nie potrzebny.
Pytanie
Gość grzechu91
Witam, potrzebuję pomocy w wyborze licznika oraz zestawu oświetlenia do roweru.
Co do licznika koszt do 60 zł, funkcje podstawowe ale fajnie było by mieć jakiś przybliżony licznik spalonych kalorii.
Po przejrzeniu internetu i allegro zwróciłem uwagę na ten licznik : http://allegro.pl/licznik-przewodowy-16f-kellys-kls-ride-podswietl-i5162729463.html
Jest on coś wart ? Może jakieś inne propozycje ?
Co do oświetlenia to nie mam kompletnie pojęcia. Mam do wydania do ok 60-70 zł na zestaw przód i tył. Nocą jeżdżę(a właściwie wracam do domu) okazyjnie ,może 5 razy do roku więc wszelkie cree,zoomy i itp chyba odpadają. Na rowerze jeżdżę rekreacyjnie,żadne góry lasy,czasem polna droga więc żaden super hiper wytrzymały sprzęt za setki złotych mi raczej nie potrzebny.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.