BrzezinyMTB Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam Zapraszam na maraton rowerowy w Buczku koło Brzezin w woj. Łódzkim Przygotowaliśmy 3 dystanse. 22,44 i 66 km Przewyższenia odpowiednio 270, 540, 810mDla dzieci wyścigi XC.Przygotowaliśmy też trasy dla biegaczy, 5 i 10km.Zapisy „Raz Na Wozie” MTB Maraton 2016 - formularz zapisówLink do wydarzenia na FBhttp://www.facebook....68410683449843/
Lutoslaw Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Właśnie rozkminiam czy się tam pojawić. Trochę mnie "zawiało" w ostatnią niedziele i mam gila. Poza tym z niepokojem obserwuje pogodę nie mam roweru MTB tylko crossa i moje wąskie oponki nie nadają się na błoto. Jak mój syn zobaczy że się wybieram to będzie dwóch zawodników co wiąże się koniecznością zabrania małżonki która go ogarnie jak ja będę w trasie. Z plusów to mam tam blisko (szosa 17km a przełajem 15km) prawie miejscowy jestem Do kiedy można wpłacać przelewem (np w piątek da radę)?
BrzezinyMTB Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 Cześć Teren jest fajny, ponieważ błyskawicznie wsysa wodę. Pod czarnoziemem jest piasek. Więc w sobotę może mocno padać, a w niedzielę błocka nie uświadczysz. Wilgotno będzie i tyle Nawet jak będą małe opady w niedzielę to tyle że spod kół będzie leciało. Zabieraj syna, bo będą wyścigi dla dzieci. Jest gdzie usiąść, ogrody, duży i ciepły namiot do dyspozycji. Co do przelewu, to konto jest w mBanku. Jeżeli też masz tam konto, to otrzymasz natychmiast potwierdzenie przelewu . W innym banku już może być problem. Ale opłacić będziesz mógł chyba jeszcze do soboty (do piątku na 100%) poprzez stronę zapisów. http://www.protimer.pl/bio/213/i-raz-na-wozie-mtb-maraton-2016 Zapraszam Piotr
Lutoslaw Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 No i namówiłeś mnie. Pojechałem . Niestety nie wyzdrowiałem do końca i po jednej rundzie odpuściłem. Dojechałem jako 21 w open a w mojej kat. FM3 jako 10. Był to mój pierwszy wyścig w ogóle nigdy się nie ścigałem (no chyba jako dzieciak). Bardzo mi się podobało pewnie na kolejnych imprezach się pojawię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.