owz Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam, Nie wiem czy w dobrym miejscu ale mój rower (Kellys Axis) przechodzi upgrade i w związku z tym zostaną mi dotychczasowe elementy napędu: Kaseta 8 Shimano CS-HG30-8I Przerzutka tylna Alivio M410 Przerzutka przednia Shimano Nexave T301 Korba M191 (48x38x28T) Pedały VP Alloy Steel Manetki z klamkami Shimano ST EF-60 EZ-Fire Plus oraz widelec przedni RST Neon TnL 60mm (zepsuta blokada TnL - nigdy dobrze nie działała - blokowała amortyzator sama z siebie, wyjąłem taką kuleczkę, która była pod przełącznikiem blokady i nie używam) Jest to warte cokolwiek czy dać sobie spokój ze sprzedażą i wyrzucić na śmietnik? Stan tego wszystkiego oceniłbym na dobry+, przebiegu razem około 1000km, jakieś tam zadrapania wizualne. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jest warte, możesz sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Tego typu graty to zazwyczaj 30-50% ceny nowych. Bardziej 30 niż 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi