Donald Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam, to mój pierwszy post ,więc proszę o wyrozumiałość. Chodzi o aplikację rowerową strava. Mianowice ponoć przy treningu jest opcja śledzenia segmentu na żywo tzn : informuje nas ,że się do niego zbliżamy, startujemy i meta . Mam wersję premium ,ale za nic w świecie nie mogę tego uruchomić, (na telefonie) ,czy jest potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe urządzenie typu licznik ? Dodaje segmenty do ulubionych włączam start treningu, neta i nic. Jadę i chodź mijam po drodze segmenty strava mnie o tym nie informuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 zaznaczyłeś interesujący Cię segment gwiazdką, w eksploatorze segmentów z lewej strony przy nazwie + po prawej set a goal edit widzę , że zaznaczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donald Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Ano zaznaczyłem, byłbym wdzięczny jakby ktoś wrzucił screeny z ustawieniami ,to bym porównał co jest nie tak. Bez tej opcji bez sensu jest płacić za premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Może warto zajrzeć: https://suport.strava.com/hc/en-us/articles/216919077-Live-Segments-Android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donald Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Widziałem to mam odznaczone wszystko jak na tej stronie, a czy trzeba dodatkowo może zmieniać coś na stronie strava.com? Może spróbuje odinstalować i zainstalować od nowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Jak włączysz apke i zakładkę Record Activity, to kliknij w przycisk z suwakami- opcje, a tam lewy dolny róg i w kafelek live. Masz tam opcję Live segments Tapatalknięte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donald Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzięki M0orzyn ,ale tak jak wspomniałem mam to kliknięte, no nic spróbuję przeinstalować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donald Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Niestety instalacja od nowa nic nie dała:( Może będzie ktoś tak miły i opisze to krok po kroku bo już zgłupiałem, jak to możliwe ,że wszystkim to działa tylko nie na moim s4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 A to nie jest tylko dla wersji PRO/Premium? Ja kiedyś używałem apki ghostracer która pobiera segmenty i na żywo pokazuje stratę lub wyprzedzenie na wybranych segmentach. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bravetheskies.ghostracer&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.