krzewi7 Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 witam.chciałbym prosić o pomoc poszukuje roweru do 1000 zł ewentualnie mogę 100zł dorzucić chodzi o jazdę po szosie jak i w terenie jaki rower byl by najlepszy??(jestem zielony w temacie) znalazłem na allegro coś takiego LAZARO E-V1 DISC MEN 2 x TARCZOWE SHIMANO SOUNTOUR (6094969073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy był by on odpowiedni? i drugie pytanie przeczytałem w jednym z wcześniejszych postów z 2012r ,że za tą cene był dostępny model v3 czy ceny rowerów tak wzrosły że teraz za tą cenę dostanię sie v1 ?? czy są duże różnice między tymi rowerami?? co Wy byście mi polecili?? z góry dzięki!
Root Admin Mieciu Napisano 6 Kwietnia 2016 Root Admin Napisano 6 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.