jka Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Polówkę chwytów kierownicy VELO TREKK skórzane długość 20 cm. O takie coś: Ja kupiłem to i używałem z powodzeniem w takiej kierownicy. Chwyty w oryginale miały długość 40 cm. ale ja przeciąłem je na dwie równe części a przecięcia zostały fachowo obrobione przez kaletnika. Chwyty są nowe nie używane, z tym że dokładam też te które używałem, bo nie są zniszczone a mnie i tak tylko będą leżeć w szufladzie. U mnie na mojej kierownicy (mocno zmodyfikowanej) wyglądało to tak. Cena 50 zł z moją wysyłką Nie rezerwuję. Kontakt poprzez PW lub jka57[at]wp.pl jka
Mod Team safian Napisano 12 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.