Nepalczyk Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Hej, czy ktoś na forum posiada siodło powyższej firmy albo zna kogoś kto na nich jeździ? Chodzi mi o opinie czy rzeczywiście są one warte swej czasami nie małej ceny? Na zagranicznych forach opinie są pozytywne ciekaw jestem czy ktoś w Polsce na nich jeździ?
Rulez Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Mam, jeździłem, wypróbowałem 2 modele, i jakoś mnie nie przekonały .
Nepalczyk Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Napisano 6 Kwietnia 2016 Mam, jeździłem, wypróbowałem 2 modele, i jakoś mnie nie przekonały . A mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?
Mod Team michuuu Napisano 6 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2016 Moje aktualnie leży na półce z powodu braku drugiego roweru. Pewnie pójdzie do ludzi. Opinie opiniami ale jeżeli nie spróbujesz to się nie dowiesz. Rulez pisze, że tak sobie a ja sobie chwalę. Potwierdza to regułę, że każdy jest inaczej zbudowany i opinie innych to dopiero pierwszy krok. Dobra amortyzacja, podparcie tam gdzie trzeba, duży kanał wentylacyjny. Jeździło na góralu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.