Nepalczyk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Hej, czy ktoś na forum posiada siodło powyższej firmy albo zna kogoś kto na nich jeździ? Chodzi mi o opinie czy rzeczywiście są one warte swej czasami nie małej ceny? Na zagranicznych forach opinie są pozytywne ciekaw jestem czy ktoś w Polsce na nich jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Mam, jeździłem, wypróbowałem 2 modele, i jakoś mnie nie przekonały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Mam, jeździłem, wypróbowałem 2 modele, i jakoś mnie nie przekonały . A mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Moje aktualnie leży na półce z powodu braku drugiego roweru. Pewnie pójdzie do ludzi. Opinie opiniami ale jeżeli nie spróbujesz to się nie dowiesz. Rulez pisze, że tak sobie a ja sobie chwalę. Potwierdza to regułę, że każdy jest inaczej zbudowany i opinie innych to dopiero pierwszy krok. Dobra amortyzacja, podparcie tam gdzie trzeba, duży kanał wentylacyjny. Jeździło na góralu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.