Arthzil Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Proszę o ocenę wyborów. Jakość, trwałość, może doświadczenia z producentem/serią? Przeznaczenie na częste dystanse ~50km po ścieżkach rowerowych / drodze / utwardzona gleba. Po odzyskaniu formy chcę utrzymywać średnie tempo 20+ km/h (paru świateł po obrzeżach Wrocławia nie da się ominąć, chyba że uderzy się w wioski ), więc starałem się wybrać coś lekkiego. Dziewczyna raczej nie będzie jeździć tyle co ja, krótkie dystanse, więc celem był sprzęt dobry, ale żeby nie wydać majątku (typ trasy taki sam). Dla siebie wybrałem Merida Crossway XT-Edition (2016). Dla dziewczyny Merida Crossway 20-MD Lady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moszczan25 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Oczona ta damka aż mi się rozjaśniło w pokoju :D A tak serio, wizualnie ta Merida XT super ! Z drugiej zaś strony myślę, że da radę wyrwać coś innego w niższej cenie, o tej samej klasie komponentów. Tak czy inaczej, fajne rowerki, dla panny mogłeś wziąć Orkana 4.0 na ramie damskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Za takie pieniążki kupisz dla siebie lepszego Radon-a Scart Light 9.0 (999 euro) z Suntour NRX E, RL, Air, taper http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/urban/cross/scart-light-cross/scart-light-90/ , a dla Pani lepszego Orkan-a 4.0 z 2015 roku za 1760 zł http://allegro.pl/rower-romet-orkan-4-0-28r19-d-2015-bialy-shimano-i5938345183.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthzil Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tylko z tego co kojarzę to Radona w Polsce nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Możesz kupić przez net , a i do Zittau masz z Wrocka 200 km 2,5 h samochodem Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez fotofx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi