felt100 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Zostałem posiadaczem powyższego plecaka, jednak w wersji "używanej" bez pokrowca przeciwdeszczowego. Czy ten pokrowiec będzie pasował do tego plecaka http://8a.pl/pokrowiec-deuter-rain-cover-i-neon.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Biorąc pod uwagę, że plecak ma wymiary 49/28/22, a pokrowiec 60/30/26 cm to będzie chyba git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Jeszcze jedno pytanie. Pierwszy raz mam plecak ze stelażem. Czy jest możliwość zdemontowania stelaża. Od góry wiem że jest rzep do odpięcia, ale jak poradzić sobie z dołem? Chce go wymontować w celu wyprania plecaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.