marcin_osw Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 Dzień dobry otóż mam problem natury takiej iż mam stary rower cały sztywny shimano jaguar chciałem wymienić hamulce cantilever. Kupiłem, zakładam a tu się nie da zakładam do mojego roweru na v brakeach i pasują. w czym tkwi problem,googlowałem i z tego co tam piszą piwoty powinny być te same a od canti mają większą średnice. Czy dało by sie je jakoś zamontować Cytuj
Rulez Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 Zmienić piwoty, tylko sprawdzić czy gwinty będą pasowały . http://allegro.pl/piwot-hamulca-szczekowego-tl-416-crmo-m8x1-25-i5782893883.html Cytuj
marcin_osw Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 rozmawiałem z wfistą z którym jeżdżę na rajdy i spróbuje mi je troche nawiercić jak patrzyłem na sufmiarce to różnica wynosi 0,3mm Cytuj
marcin_osw Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 zrobione prosto i skutecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi