Skocz do zawartości

[3000-3500] Kellys Phanatic 90 czy może lepszy?

naamo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam roweru crossowego do turystyki. Chciałbym podpiąć do niego sakwy, ogółem dość sporo bagażu. Byłem w rowerowym, pan polecił mi właśnie ten model jako, że z powodzeniem wielu podróżników chwali sobie ten model. Co o nim myślicie? Znajdzie się coś lepszego w tej cenie? Zależy mi na nowym rowerze, trekkingi mi się nie podobają.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jest warty swojej ceny, taniej może Cię wyjść Romet Orkan 5.0 2016 rok, który będzie trochę gorszy. W tej cenie nic lepszego nie wyrwiesz prócz wspomnianego Kellys i Romet. Serio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.