Grande Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witajcie, Na dniach kupuję Unibike Flite 29 w jednym z łódzkich sklepów i chciałbym wybrać ten, który będzie miał przy okazji najlepszy serwis. Na liście są: 1. Cyklistów Łódź (Czarnkowska i Kilińskiego) 2. FR Shop (Franciszkańska) 3. Piasta (Puszkina) 4. Rowery Pacholec (Kilińskiego) Gdzie uderzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweromaniak_lodz Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Nie wiem czy to ma być model z 2015 r czy też z 2016 r. oraz w jakim rozmiarze. Zadzwoń do Roweromaniaka ul. Rzgowska 145 Łódź. Serwis gwarancyjny roweru jest gratis. W sklepie nie pracują przypadkowe osoby tylko takie, które ścigają się w maratonach więc mają konkretne pojęcie o rowerach i zawsze można liczyć na ich pomoc. Centrowanie kół czy tez regulacja przerzutek nie jest objęta gwarancją a tu nie ma problemu - podjeżdżasz i podregulują. Jeżeli potrzebujesz dodatki np. licznik czy błotniki to montaż masz gratis. Dodatkowo teraz są raty 0% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninogniew Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Ja polecam piaste. Kupiłem tam już 2 rowery dla siebie i brata i jagody nie miałem problemu z serwisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.