Khernik Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Szukam jakiejś trasy ok 120 - 150km na rower szosowy, żeby sobie gdzieś rano pojechać pociągiem, i wrócić do Warszawy. Tutaj ciągle Zegrze albo Góra Kalwaria, na najbliższy wtorek (ponad 20 stopni) przydałoby się coś ciekawego Znacie takie trasy? Myślałem np o Radomiu, ale tam pociągiem jedzie się 2,5h, czyli tyle co do Krakowa, więc odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Jeśli pojedziesz TLK, to do Dęblina dotrzesz w 1:20. Potem uderzysz na Puławy, Kazimierz, Nałęczów itp. Tereny może nie na tyle dobre żeby jeździć co miesiąc, ale przynajmniej raz do roku bardzo przyjemnie tam zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 jeździłem trasy 150km ale miałem odwrotne podejście. Jechałem trasami w pobliżu torów i jak już sił brakowało to odbijałem w stronę stacji pkp i wracałem pociągiem. Dobra trasa jest do Kazimierza Dolnego przez Garwolin-Puławy. Cały czas jest bardzo szerokie i równe pobocze ale ruch samochodów jest ogromny. Jest też opcja nadwiślanką ruch jest nieco mniejszy ale zero pobocza. inna opcja to do Ostrołęki albo Sczytna. Jedyny odcinek bez pobocza z dużym ruchem to ok 20km Serock-Pułtusk później odbijasz na Maków Maz-Zamość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Jeśli chcesz zrobić pętle ok 150km to polecam przejechać się dookoła Kampinosu, trasa płaska i przyjemna ale trzeba liczyć się z tym że we wtorek będzie duży ruch samochodowy, dużo ciężarówek, z tego powodu oczywiście najlepiej w weekend ją zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 dookoła Kampinosu A w okolicy Łomianek któredy jedziecie ? Tą boczną drogą obok ekspresówki ? Edyta w zasadzie to KAwałek Łomianki <-> Kazuń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Dobra trasa jest do Kazimierza Dolnego przez Garwolin-Puławy. Cały czas jest bardzo szerokie i równe pobocze ale ruch samochodów jest ogromny. Jest też opcja nadwiślanką ruch jest nieco mniejszy ale zero pobocza. Dlatego poleciłem start z Dęblina, tam się jedzie elegancko (przez Gołąb ). Jak rozumiem o to chodziło, a lepszego kierunku na taką wycieczkę pociągową nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 A w okolicy Łomianek któredy jedziecie ? Tą boczną drogą obok ekspresówki ? Najlpiej jest ulicą Rolniczą przez Łomianki aż do Czosnowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.