popio Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 witam , prosze kogos o jaką kolwiek opinie na temat tego koła a mianowicie Giant SR2 . Jak o kołach Giant PR2 są opinie w internetach (część niepochlebnych - centry , strzelajace szprychy...) to o SR2 nic. mam mozliwosc kupna a nic na temat tych kół nie wiem .z góry dzieki za inforamcje. czy model pr2 jest wyższy od modelu sr2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 mam komplet oryginalnych , kupionych wraz z defy-2 , moja waga to 100kg , przelatane na nich cały sezon, zima- jesień , do tej pory nasmarowałem tylko dwa razy kulki, ani razu nie było centrowane a o pękających szprychach nawet nie pisze bo nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 dzieki za info , zakupilem , juz przyszly faktycznie wygladaja na solidne , te co kupilem sa od defy 3 mam 32 szprychy a opony sr4. kola prezentuja sie dobrze , masz 28 szprych? obrecze masz pr2 czy sr2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 24 w przednim i mam sr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 u mnie 32 szprychy z przodu i z tyłu , kola modelowo 2015 . z roweru defy 3 . mysle ze bede zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.