Szawas Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Witam posiadam amortyzator RST Omega i mam pytanie czy istnieje możliwość wymiany szczelek w tym modelu? Poniżej dodaje zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 W każdym amortyzatorze można wymienić uszczelki , tylko trzeba je jeszcze dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szawas Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Właśnie zdjecie jest problemem :/ A czy sa one dostepne w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 http://allegro.pl/uszczelki-olejowe-rst-30mm-omega-26-blaze-i5528848477.html Zmierz sobie golenie , te są pod 30 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szawas Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Uszczelki sprawdze, mam jeszcze jedno pytanie one siedzą tak mocno ze nie mogę ich wyciągnąć, najwyżej rozwalić to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Nie miałem w rękach tego widelca więc tego nie wiem. Spróbuj je " złożyć" w pół i wyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szawas Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Niestety nie da rady wygląda to tak jakby były przyklejone :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.