wigry Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Wady bagażników na sztycę: -luzuje się,przesuwa na boki, a sakwa trze o oponę -łamie się na mocowaniu -mocowane na imbus lepsze od tych na samozamykacz O tych wadach przeczytałem przeglądając różne fora. Jedni temu zaprzeczają, inni zarzucają "ustawione" pochlebne recenzje. Nie da się ukryć,że taki bagażnik nie odbiera rowerowi stylu,tak samo jak ma to miejsce ze zwykłym bagażnikiem. Co sądzicie o tych wadach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Bagażnik montuję aby miał czemuś służyć ale muszę przyznać, że faktycznie te na sztycę wyglądają ohydnie. Wszystkie wady możne w dużej mierz wyeliminować, a nawet jeśli nie to trzeba po prostu do nich przywyknąć. Używałem Arsenala, leży gdzieś w piwnicy, ostatnio kupiłem Topeak , też leży już kilka miesięcy bo nie zdążyłem go nawet przymierzyć. W sumie to zastanawiam się czy by ich nie lunąć bo jakoś wolę klasyczne bagażniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.