Skocz do zawartości
  • 0

Rower dla wielkiego chłopa do jazdy rekreacyjnej głównie miejskiej.

Gość Paweł

Pytanie

Gość Paweł

Witam, mierzę ok. 190cm i ważę ok. 120kg potrzebuję zatem mocnego roweru, jeździłem kilkoma normalnymi i żaden nigdy pode mną nie chrupnął no ale tak czy siak musi być mocny. Moim ostatnim rowerem był Lazaro polecany tutaj na forum za ok. 1200zł, był ładny i dlatego go kupiłem ale okazał się totalnie nie dla mnie, lubię jazdę na rowerze ale na tym sprzęcie to naprawdę była katorga i wsiadłem na niego może z 10 razy w ciągu sezonu. Siodełko wąskie a ja szeroki, kierownica niska a ja wysoki... Wszystko na odwrót, a że koledze się spodobał to mu go pogoniłem. No ale lato się zbliża a pasowałoby się poruszać więc muszę coś kupić. Wymagania? Przede wszystkim... WYGODNY. Duzy i mocny rzecz jasna. Duże wygodne siodeko, najlepiej regulowana kierownica... za małolata wstydziłem się błotników i świateł w rowerze ale teraz... mile widziane :) Czy jesteście w stanie mi coś doradzić? Nie wykluczam używanego sprzętu w przyzwoitym stanie. Budżet? Najlepiej nie więcej niż 1000zł... Tak naprawdę to nie mam ograniczonego budżetu ale rower będzie trzymany w piwnicy w bloku, a wiadomo jakie historie potrafią się wydarzyć więc poprostu nie chciałbym nie wiadomo czego żeby potem się martwić czy ktoś nie wyprowadził w nocy. Jazda rekreacyjna głównie miejska, ale po piasku też dobrze byłoby móc przejechać.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...