clip7 Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 A jaki rozmiar ramy i kolor? Ja zamówiłem pod koniec lutego, kasę przelałem 21 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Kolor blue lime. Rozmiar M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Rozmiar ten sam ale mój kolor to stealth ano red i chyba jest bardziej popularny bo jest na niego dłuższy termin oczekiwania. I tu chyba jest sedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Dokładnie. Pamiętam, że jak zamawiałem to byłem niejako zmuszony wziąć niebieski (kolor mi odpowiada )gdyż wybrany przez Ciebie był dostępny dopiero na czerwiec a nie mogę sobie pozwolić na taki czas oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Daj znać jak będzie i jak geometria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Właśnie dostałem maila od Niemców. Jest kolejna obsuwa o tydzień. To jakiś horror, koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabe30 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Czyli jednak wszystko wraca do punktu wyjscia. A wakacje już blisko....Wspólczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biker19 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nastawiłem się na długie oczekiwanie ale nagle "surprise" Zamówienie 04 lutego. Pierwszy termin 4-8 kwietnia 2016 Później informacja o przedłużeniu terminu do 25 - 29 kwietnia 2016 A tu nagle i niespodziewanie 18 kwietnia kurier UPS dostarcza mojego GC AL SLX 7.9 pięknie zapakowanego. W międzyczasie trochę za dużo niepotrzebnych nerwów, ale koniec wieńczy dzieło. Może to już sygnał dla innych oczekujących, że Canyon wychodzi na prostą z realizacją zamówień. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia na trasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Rozumiem, że w kolorze blue lime? Z tym jakoś są mniejsze problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Mój rower juz czeka na mnie w domu. Przebieram nogami w robocie Generalnie wszystko fajnie się skończyło, rower przyszedł 6 dni przed wyznaczonym terminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Koniecznie wrzuć fotę jak ten kolor ma się na żywo. Może być nawet nieposkładany, czy w pudełku, ale chodzi mi o kolor. Sam się przymierzałem do tego modelu i w tym właśnie kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Dzisiaj będę składał na pewno. Postaram się jeszcze dziś wrzucić foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MusicMan Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Jakbyś mógł jeszcze napisać wzrost, przekrok, jaki rozmiar ramy wybrałeś i czy trafiłeś z rozmiarem. Przeszła koło nosa obniżka na CF 6.9 więc Twój model wyszedł na prowadzenie Kalkulator podaje M ale mam wiele osób przy 183 i 87 wybiera L i nie narzeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Zdjęcia tak na szybko Generalnie ten niebieski kolor na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciu. Jest ciemniejszy niż na stronie producenta. Fajnie się kontruje z żółtym;) Jeśli chodzi o geo i dopasowanie to ciężko coś więcej mi na ten moment napisać, gdyż jeszcze nim nie jechałem. Wiem jedynie, że rozmiar mi pasuje, co mnie baardzo cieszy. Mam 178 cm/82 przekrok i rozmiar M to na pewno był dobry wybór. Choć fakt - rama blisko klejnotów, ale nie na tyle, żeby była to jakaś tragedia. Dodam, że pozycja nie jest mocno wyciągnięta, dla mnie osobiście nie jest to minus. Jeździłem ostatnio Stumpjumperze HT i tam było zdecydowanie bardziej sportowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitanlipton Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć, jak wygląda sprawa z info na stronie canyona o dostępności ich rowerów? Czy status "w magazynie" ma pokrycie w rzeczywistości, bo jak widzę taki opis to sobie myślę, że rower w miarę szybko powinien być wysłany? Podejrzewam, że co druga osoba w tym wątku taki status miała, a rower i tak przyszedł najszybciej po miesiącu, ale wolę się upewnić . Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez kapitanlipton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Raczej nie. Jeśli rower jest w magazynie to wysyłają w ciągu kilku dni od wpłynięcia kasy. Tak jest w ich regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 w moim przypadku (po perypetiach, ale to inna historia) zamówiony rower oznaczony "w magazynie" przyszedł w ciągu tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Powiem szczerze, że ten kolor jest całkiem inny niż na zdjęciach na stronie canyona. Wygląda naprawdę super a ten niebieski jest bardzo ciemny i wpada w czerń. Fajny. A osłona neoprenowa na trójkącie była z rowerem? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez clip7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 tak, osłona już była zamocowana na ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabe30 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 osłona już była zamocowana na ramie Dostałeś osłonę neoprenową (z rzepem), czy plastikową listwę ochronną (na imbus)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Dodam, że pozycja nie jest mocno wyciągnięta, dla mnie osobiście nie jest to minus. Jeździłem ostatnio Stumpjumperze HT i tam było zdecydowanie bardziej sportowo. Ja z kolei wolę właśnie bardziej wyciągniętą pozycję. Ale chyba można przełożyć podkładki i odwrócić mostek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Dostałeś osłonę neoprenową (z rzepem), czy plastikową listwę ochronną (na imbus)?Pisałem wcześniej że tak. Standardowa osłona na rzep.Ja z kolei wolę właśnie bardziej wyciągniętą pozycję. Ale chyba można przełożyć podkładki i odwrócić mostek?Wydaje mi się, że można odwrócić mostek. Nie weryfikowałem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Znaczy, czy mostek jest z ujemnym kątem? Czy po odwróceniu kierownica będzie niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MusicMan Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Moj model mial byc dostepny 15 maja. W zeszly czwartek zmiana - w magazynie. W piatek oplacone a dzisiaj dostalem numer przesylki z dhl. Moze sie w koncu ogarneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Może się ogarnęli, a może ktoś inny nie dostanie w wyznaczonym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi