snuffi Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam, Poszukuje sztycy 400m, wmiare lekkiej i wytrzymalej za cene do 40zł (oczywiscie + wysylka) Odrazu mowie ze nie obchodzi mnie nadruk - czyli zoomem itp nie gardze Co polecicie? Pozdrawiam
Tooreck Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 nie podałeś średnicy tej sztycy ale za tą cene dostaniesz właściwie tylko wspomnianego Zooma- na Allegro z przesyłką za 36zł o tutaj jest do dostania. Sprzedawca ma chyba wszystkie dostępne rozmiary więc na pewno coś dopasujesz. Sam taką kupiłem bo 35cm okazała się jednak trochę za krótka
Iron Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 nie wiem czy bardziej nie oplaca sie isc do stacjonarnego sklepu i poszukac
thomash Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 O czymś lekkim chybe nie ma tu mowy - za te pieniądze albo zoom, albo kalloy a wszystko około 350g. Chyba że interesują Cię używane sztyce, ale tutaj chyba nic dużo lepszego się nie znajdzie.
snuffi Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Napisano 30 Sierpnia 2006 http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_comp/acccomp_48.htm Padlo na ta, mysle ze jest ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.