bartek11181 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Bagażnik na sakwy do około 10 - 20 kilo. Cena do 80 zl. Jakoś porządny zeby nie rozwalił się pod wpływem ciężaru jak to często bywa. Rower mtb daje zdjęcia O 15 wrzucę zdjęcia tylu i ramy może się przyda. Zdjęcia >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Ciężko będzie za te pieniądze. Mam Crossso i Mossload. Ale oba ponad stówę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek11181 Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Kupie i taki tylko czy wpasuje się bezproblemowo do mojego roweru? wolałbym nie wydać więcej niż 130 zł razem z adapterami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Masz hamulce v-brake, na dole i na górze widzę otwory montażowe, nie trzeba żadnych adapterów. Kupujesz bagażnik, montujesz w kilka minut i śmigasz. Na PW wysyłam Ci moją ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.