dovectra Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Pochwalcie się kto, co, komu i jakiego dowicipa, wywinął. Kogo wkręcili i możecie powkręcać mnie
Fawlty Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Wywinoł nie wywinoł, ale w prima aprilis to mi się zawsze taki rysunek przypomina, z dialogiem jak poniżej: - Mamo, mamo, tata się w piwnicy powiesił! - O Boże, dziecko, co ty mówisz?! - Prima aprilis, prima aprilis... - Uffff... Ale mnie przestraszyłeś... - ... prima aprilis, prima aprilis - na strychu! Także tego Fawlty
Rocky98 Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Maciej Kurzajewski będzie komentował kolarstwo w Eurosporcie
kantele Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Naszosie.pl - Bodiemu odebrano zwycięstwo w czasówce bo elektronika źle zadziałała Przez moment uwierzyłam
Leszy Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 rower od Google http://www.benchmark.pl/aktualnosci/google-przedstawia-samokierujacy-sie-rower.html
Mod Team adamos Napisano 1 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2016 To ja to tylko tutaj zostawię. Kilka starych, sprawdzonych sposobów na dobrą wkrętkę.
janekkrak Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Maciej Kurzajewski będzie komentował kolarstwo w Eurosporcie To nie było śmieszne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.