ayjay Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Nie wiem czy widzieliście, ale jest ciekawy rowerek do zgarnięcia za śmieszną kasę jak na to co oferuje: http://3x3dlyx9.kckb.st/ Sam zamówiłem wersję PRO. Wysyłka do USA 99$ i do Polski paczką morską ok 50$. Jak ktoś chce to pomogę ze sprowadzeniem. Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Wygląda całkiem fajnie, rama podobna do Silverback-ów. Może być bardzo sztywny. Tylko ta waga tyczy się wersji z Ultegrą, a na 105 to już 7,9 chyba ważyć nie będzie, co i tak nie jest rewelacją. Silverback na Ultegrze 6700 2x10 ważył 7,4kg był wystawiony za 7, pewnie poszedł za 6,5 nowy z gw, no ale tu mamy cene 4,8 za 105. No nie wiem, ja chyba zbieram jednak na Silverbacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Silverback miał ramę aero i oferował wszystkie bajery które oferuje ten rower? Nie. Ciężko to porównywać. Tutaj masz kota w worku, który na papierze znajda Silverbacka. Gdyby nie sprawa opłat celnych i to, że w ubiegłym roku kupiłem nowy rower i że wcale go nie potrzebuje to bym zdecydował się na zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ayjay Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Jak dla mnie oferta warta zachodu, za powiedzmy ok 8 tys nie dostaniesz full carbon roweru na ultegrze di2 i full carbon stożkach tubeless ready i dożywotnią gwarancją (i do tego nowego) fakt trzeba poczekać, ale nawet na części sprzedając będzie na tym zysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.