Skocz do zawartości

[Rower] SpeedX Leopard

ayjay

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda całkiem fajnie, rama podobna do Silverback-ów. Może być bardzo sztywny. Tylko ta waga tyczy się wersji z Ultegrą, a na 105 to już 7,9 chyba ważyć nie będzie, co i tak nie jest rewelacją. Silverback na Ultegrze 6700 2x10 ważył 7,4kg był wystawiony za 7, pewnie poszedł za 6,5 nowy z gw, no ale tu mamy cene 4,8 za 105. No nie wiem, ja chyba zbieram jednak na Silverbacka ;)

Silverback miał ramę aero i oferował wszystkie bajery które oferuje ten rower? Nie. Ciężko to porównywać. Tutaj masz kota w worku, który na papierze znajda Silverbacka. Gdyby nie sprawa opłat celnych i to, że w ubiegłym roku kupiłem nowy rower i że wcale go nie potrzebuje to bym zdecydował się na zakup ;)

Jak dla mnie oferta warta zachodu, za powiedzmy ok 8 tys nie dostaniesz full carbon roweru na ultegrze di2 i full carbon stożkach tubeless ready i dożywotnią gwarancją ;) (i do tego nowego) fakt trzeba poczekać, ale nawet na części sprzedając będzie na tym zysk :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...