Miras189 Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Wzrost 193 cm Waga około 93 kg. Witam szukam pomocy w znalezieniu roweru odpowiedniego dla mnie. Nie wiem jak za to się zabrać jest to jak dla mnie czarna magia. Chciałbym rower do jazdy codziennej do pracy by był w miarę szybki ale wygodny, plus weekendowe wypady z rodziną. Dodam że większość nawierzchni to powiedzmy asfalt i kostka. Do pracy mam z 10 km cały czas pod górkę a połowa odległości pod bardzo stromy wjazd nie wiem czy istnieją rowery ułatwiające wjazd ? Może odpowiednie dobranie przełożeń ? w ogóle czy istnieje takie połączenie? Czy jest możliwe ? Jeżeli warto było by dołożyć 500 zł np bo będzie to inna ranga roweru to z tym nie będzie problemu lecz trzymał bym się tego przedziału bo juz raz rower mi ukradli i nie chciał bym wiele stracić by sytuacja się powtórzyła. Z góry dziękuję za odpowiedz
Mod Team adamos Napisano 4 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.