smigaacz Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Witajcie Pisze bo nie mam wiedzy jestem początkującym cyklistą jaką kupić na wiosnę i jesień bluzę i kurtkę rowerową. Kurtka ma służyć aby nie przepuszczała wiatru i nie musi być przeciwdeszczowa ( lekki deszcz winna znosić ) z uwagi, ze nie jeżdżę gdy ostro pada. Użytkuję rower typu cross pól na pół droga / las prędkości do 30 km / h Szukam uniwersalnego zestawu z uwagi na budżet i na wiosnę jesień cieplejszą zimę jeśli tak mogę powiedzieć Jazda w temperaturach od 5 do 12 c Co ważne chciałbym aby zestaw oddychał tzn abym nie "zaparował od wewnątrz w nim" i był rozpinany na całej długości. Fajnie byłoby aby kurtkę można zwinąć i schować do plecaka torby rowerowej itp tzn wozić go z sobą a jeśli zajdzie taka potrzeba rozwinąć i założyć. Szukam ma fotach i bardzo dużo pojawia się nazw odzieży ENDURA oraz kurtki PAKAJAKA oraz kurtek BCm z Gamexu Proszę o porady wskazówki jak się ubierać i w co czyli jaki zestaw odzieży byłby dla mnie wskazany Z góry dziękuję Sławek
Mod Team adamos Napisano 31 Marca 2016 Mod Team Napisano 31 Marca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.