Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zastanawiam się nad kupnem rowerów sobie i żonie. Nasz budżet to ok 2500 zł za oba. Będą to nasze pierwsze bardziej profesjonalne rowery (w sensie droższe niż 500zł:) Zastanawiamy się nad crossem ponieważ, będziemy nimi jeździć po mieście ale też chętnie zabierzemy je na wypad za miasto czy niskie góry.

W sklepie rowerowym zaproponowano nam:

Kross evado 1.0 M/D za ok 1159zł 

Kelly   Cliff     30 M     za ok 1400zł w necie można znaleźć za ok 1200 zł

Kelly   Clea    30 D     za ok 1400zł w necie troszkę taniej

Oba rowery Kelly przekraczają nasz budżet ale mam nadzieje na ewentualną negocjację ceny w sklepie.

Może jest ktoś w stanie ocenić wybrane przeze mnie rowery lub podpowiedzieć co dobrego/lepszego możemy kupić w przedziale do 2500 zł za oba jednoślady? 

M 95kg 182cm 

K 75kg 173cm

Pozdrawiam!

Napisano

Cześć

Tydzień temu zamówiłem sobie na allegro rometa orkana 3.0 i jestem bardzo zadowolony. Trafiłem na mega okazję za 1200zł, posiada on np. koła do kaset a nie do przestarzałych wolnobiegów które są w tych rowerach co wymieniłeś. i Jeszcze wielkim plusem jest blokada skoku na kierownicy. Jeszcze 21 godzin zostało.

Jest to rower męski więc dla żony musisz coś innego poszukać. Naprawdę ci polecam.

Tutaj ten rower http://allegro.pl/rower-crossowy-romet-orkan-3-0-meski-disc-alu-i6064300345.html?ref=mainpage-observed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...