Mateusz20030 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Witam Wszystkich. Wczoraj postanowiłem wypróbować nawigacje google mapy wybrałem punkt startowy i oczywiście docelowy opcja rower preferowane ścieżki rowerowe. Podczas jazdy ścieżkami nie było wskazówek głosowych tj. skręć w prawo itp jedynie był dźwięk ,,bib'' i nic więcej. Czy nawigacja google nie ma wskazówek głosowych dla rowerzystów??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Masz zainstalowane to: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tts&hl=pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 W poniedziałek jadąc samochodem moja zaczęła robić to samo - bip zamiast wskazówek. Wcześniej było ok. Pewnie jakąś opcja, nie miałem jeszcze czasu poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 ja jak używałem to w jedną stronę pani a nawigacji mówiła mi gdzie skręcić, a wracając już tylko było "bip" metoda rozpoznawcza doszedłem do tego że są 2 rodzaje- jedziesz poprawnie i źle- nie mam pojęcia od czego zależy czy jest głos czy bipnięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 To "bip" występuje tylko w trybie "pieszy" i "rower" w trybie samochodowym normalnie mówi wskazówki. Próbowałem to zmienić ale niestety mi się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrrc Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Wystarczy cofnąć nawigację i wyszukać ja jeszcze raz, wtedy wchodzi w tryb mówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Miałem taki sam problem w samochodowej. Później samo przestało, czytałem że inni tez tak mieli chwilowo. To pewnie jakiś błąd google, spróbuj za kilka dni i wtedy zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz20030 Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Wooyek tak mam to zainstalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.