MrZigrin Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witam. Czy ktoś mógłby zidentyfikować rower. Bardzo mi się podoba. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 a jesteś pewien że podoba ci się rower? ja tam żadnego nie widzę, a czekaj rzeczywiście- po przyjrzeniu się jakiś jest na ramie pisze "BOSS" może to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrZigrin Napisano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zdecydowanie rower. Tylko ciekawe czemu mimo że się w niego tak wpatruje nie widzę żadnego napisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Trochę trudno się skupić, ale to Jamis Boss - taki damski cruiser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Jamis Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zdecydowanie z Tobą coś-niehallo jest, jeśli interesuje Cię na tym zdjęciu rower Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zdecydowanie z Tobą coś-niehallo jest, jeśli interesuje Cię na tym zdjęciu rower Teraz wiesz po czym poznać prawdziwego maniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrZigrin Napisano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Chcesz powiedzieć że jest brzydka? Tfu ... tfu brzydki ? Przecież to piękny rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Teraz wiesz po czym poznać prawdziwego maniaka Za moich czasów takie zdjęcia nazywano testem na... Ale teraz nie wolno, because of all that PC, tofu farting, tree hugging BS... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Niby jest na co popatrzeć ale jakoś oczy mi same nie schodzą No ale może ja inny jestem , Za moich czasów takie zdjęcia nazywano testem na... W gimbazie ta "moda" trwa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrZigrin Napisano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) Widzę duże zainteresowanie rowerem którego zdjęcie wstawiłem Edytowane 30 Marca 2016 przez MrZigrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrZigrin Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Panowie i Panie. Kolejne rowery do zidentyfikowania. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 nadal nie rozumiem gdzie ty tu widzisz jakiś rower na tych fotografiach ciężko będzie bo żadnych napisów nie ma, a tak btw. po co ci ta informacja? to są chyba rowery które mają tylko wyglądać więc nawet makrokesz w odpowiednim kolorze by się spisał idealnie Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrZigrin Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Podobno niektórzy gdzieś je tam widzieli. Wiem bo kolega mówił. Taką sobie zabawę wymyśliłem by trochę się rozerwać ale widzę że nie ma chętnych do zabawy. Zawsze fajnie popatrzeć na niezłe ciało. To znaczy ramę. Trudno. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi