Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a jesteś pewien że podoba ci się rower? ja tam żadnego nie widzę, a czekaj rzeczywiście- po przyjrzeniu się jakiś jest  :teehee:

na ramie pisze "BOSS" może to pomoże ;)

Napisano

Zdecydowanie z Tobą coś-niehallo jest, jeśli interesuje Cię na tym zdjęciu rower 

Teraz wiesz po czym poznać prawdziwego maniaka :)  

• Mod Team
Napisano

Teraz wiesz po czym poznać prawdziwego maniaka  

Za moich czasów takie zdjęcia nazywano testem na...

Ale teraz nie wolno,

because of all that PC, tofu farting, tree hugging BS...

:teehee:

Szacunek...

I.

Napisano

Niby jest na co popatrzeć ale jakoś oczy mi same nie schodzą :P No ale może ja inny jestem ,  :teehee:

Za moich czasów takie zdjęcia nazywano testem na...

W gimbazie ta "moda" trwa dalej.  

• 2 tygodnie później...
Napisano

nadal nie rozumiem gdzie ty tu widzisz jakiś rower na tych fotografiach ;)

ciężko będzie bo żadnych napisów nie ma, a tak btw. po co ci ta informacja? to są chyba rowery które mają tylko wyglądać więc nawet makrokesz w odpowiednim kolorze by się spisał idealnie ;)

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Napisano

Podobno niektórzy gdzieś je tam widzieli. Wiem bo kolega mówił. Taką sobie zabawę wymyśliłem by trochę się rozerwać ale widzę że nie ma chętnych do zabawy. Zawsze fajnie popatrzeć na niezłe ciało. To znaczy ramę. Trudno.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka