oloj Napisano 30 Marca 2016 Napisano 30 Marca 2016 Cześć, Chciałbym się przywitać, jako nowy forumowicz.Zacznijmy od tego że sprzedałem poprzedniego MTB-ka 26', teraz przyszła pora na 27,5'. Budżet-1400złWiem, że wielu z Was stwierdzi że za taką cenę będzie to pseudo rower, jednak chciałbym uniknąć takich opinii i prosić was o poradę. Moi dotychczasowi kandydaci to: - Kellys Spider 10 (2015) - Giant ATX 27.5 1 - Romet Rambler 1.0 650B Limited EditionMam w planach jeździć rowerkiem na co dzień, jednak czasami także zjechać z drogi i pośmigać po lekkim terenie.Wiem, że dobrą alternatywą byłaby crossówka, ale nie chcę jakoś specjalnie uważać w przypadku jakiś krawężników, a w MTB ryzyko złapania gumy w przypadku jazdy po dziurach jest jednak mniejsze.Podstawową sprawą jest to, żebym nie musiał co chwilę dokładać do nowego sprzętu.Ale kończąc już, proszę o doradztwo PS. Giant ATX przekracza znacznie budżet, jednak pojawił się, ponieważ w przypadku tej firmy liczę na dość zauważalny rabat (byłby to już ósmy rower w rodzinie od nich) Oprócz tego rozważam jeszcze Kands comp-eR 27,5 jednak mam pewne obawy co do gwarancji.
Alsew Napisano 30 Marca 2016 Napisano 30 Marca 2016 Jak nie chcesz czytać opinii o pseudo rowerach to popatrz za jakąś używka.
modrzew Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Czemu nie cross do tego typu jazdy? I jaki był sens sprzedawania poprzedniego roweru o ile był sprawny?
piciu256 Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 jak to jaki? przecież na 26 już się nie da jeździć bo pojawiło się trochę większe koło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.