oloj Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Cześć, Chciałbym się przywitać, jako nowy forumowicz.Zacznijmy od tego że sprzedałem poprzedniego MTB-ka 26', teraz przyszła pora na 27,5'. Budżet-1400złWiem, że wielu z Was stwierdzi że za taką cenę będzie to pseudo rower, jednak chciałbym uniknąć takich opinii i prosić was o poradę. Moi dotychczasowi kandydaci to: - Kellys Spider 10 (2015) - Giant ATX 27.5 1 - Romet Rambler 1.0 650B Limited EditionMam w planach jeździć rowerkiem na co dzień, jednak czasami także zjechać z drogi i pośmigać po lekkim terenie.Wiem, że dobrą alternatywą byłaby crossówka, ale nie chcę jakoś specjalnie uważać w przypadku jakiś krawężników, a w MTB ryzyko złapania gumy w przypadku jazdy po dziurach jest jednak mniejsze.Podstawową sprawą jest to, żebym nie musiał co chwilę dokładać do nowego sprzętu.Ale kończąc już, proszę o doradztwo PS. Giant ATX przekracza znacznie budżet, jednak pojawił się, ponieważ w przypadku tej firmy liczę na dość zauważalny rabat (byłby to już ósmy rower w rodzinie od nich) Oprócz tego rozważam jeszcze Kands comp-eR 27,5 jednak mam pewne obawy co do gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Jak nie chcesz czytać opinii o pseudo rowerach to popatrz za jakąś używka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Czemu nie cross do tego typu jazdy? I jaki był sens sprzedawania poprzedniego roweru o ile był sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 jak to jaki? przecież na 26 już się nie da jeździć bo pojawiło się trochę większe koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.