KubaxxxK Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witam, bardzo proszę wszystkich chętnych o pomoc której potrzebuję do mojej pracy licencjackiej, która jest pracą badawczą, bardzo potrzebuję waszej pomocy i myślę, że każdy zapalony kolarz górski z ciekawością mi pomoże. To tylko 5 minut a ja będę za to niezmiernie wdzięczny Link do Ankiety Dzięki wszystkich z góry za poświęcony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Bam! Po pierwsze primo - warto się przywitać i napisać coś o sobie. Jedna uwaga - kilka pytań odwołuje się do innych poprzez ich numerację. Jednak w mojej ankiecie nie było żadnej numeracji pytań... (choć można było się domyślić, o które pytania chodzi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zomg Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Jeśli odpowiedź na pytanie nr 7 brzmi "tak" lub "nie", to uzasadnij odpowiedź. Zakładam, że chodzi o poprzednie pytanie, w którym jedyne odpowiedzi to "tak" i "nie". Bez sensu. Po co dodatkowo definiować warunek, który zawsze jest spełniony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.