Mihao21 Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 Witam. Czy można zamontować fotelik dla dziecka w rowerze z ramą na amortyzatorze? Będzie tam miejsce aby umiejscowić uchwyt i czy nie będzie za nisko?
Mihao21 Napisano 29 Marca 2016 Autor Napisano 29 Marca 2016 Widziałem fotelik który mocowanie ma do rury siodełka.
Sonix Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 Hej. Rok temu przerabialłem ten temat osobiście. Testowałem siodełko ale strasznie mnie denerwowało. Całkowicie zmienia się praca zawieszenia i to do tego stopnia że nie jst komfortowo, a wręcz przeszkadza. Po dopasowaniu ciśnienia tak by sag był w miarę ok było lepiej ale za mało by tak jeździć. Po kilkunastu wycieczkach fotelik zastąpiłem przyczepką i wtedy dopiero miałem przyjemność z jazdy z swoim dzieckiem.
Mod Team adamos Napisano 30 Marca 2016 Mod Team Napisano 30 Marca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.