BikeOLO Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam. Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś nocleg w Ustrzykach Górnych, gdzie można bezpiecznie zamknąć rower/rowery w jakimś garażu/blaszaku i mieć w miarę swobodny dostęp w późnych porach (powrót z roweru późnym wieczorem) do tego pomieszczenia - no i to samo rano wcześnie. Jedyne co odpada - to noclegi w tych droższych "hotelach" w Ustrzykach Górnych - przyjmijmy że za dobę od osoby max. 50pln. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jeżeli Ustrzyki G. nie są priorytetem to polecam: http://www.zagaynik.bo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 to juz blizej wolosate stajnia..ja tam spal viecej raz i byl spokojny..tez s rowerem. http://www.wolosate.bieszczady.pl/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikeOLO Napisano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 to juz blizej wolosate stajnia..ja tam spal viecej raz i byl spokojny..tez s rowerem. Z tego co pamiętam, też się przymierzałem kiedyś do noclegu w Stajni-Wołosate. A jak tam jest z dostępem do tego garażu - nie ma problemu z "budzeniem" gospodarzy w wczesnych lub późnych godzinach, czy może dadzą jakiś klucz do dyspozycji ?? No i ważniejsza sprawa - czy w Wołostem po godzinie 20:00 jest jeszcze możliwość gdzieś coś ciepłego zjeść - jest jakaś knajpa czynna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Ja mogę polecić Prezesa w Chmielu około 20km od Ustrzyk G. Mają własną kuchnię, którą bardzo polecam. Być może mogli by Wam zostawiać żarełko do odgrzania. Ja jeździłem więcej na koniach niż na rowerze, ale sprzęt można bez problemu zostawić, jest tam bardzo bezpiecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikeOLO Napisano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Ja planuję przyjechać na 2 pełne dni w Bieszczady "wysokie" Polskie, więc noclegów było by przynajmniej trzy. Planuję objechać na rowerze MTB dwie pętle po tzw. drogach zakładowych (leśne drogi szutrowe). Jedna w stronę źródeł Sanu od strony Bereżki. A druga pętla z Zatwarnicy (dojazd samochodem) i rowerem w stronę mostu w Studennem i powrót drugą stroną Sanu. Ze względu na to, że są to dość czasochłonne odcinki - powroty do bazy noclegowej wypadną dość późno - więc dlatego szukam czegoś z możliwością zjedzenie wieczornego obiadu. W poprzednim roku "kręciłem" podobne pętle z Ustrzyk Górnych i tam są długo otwarte "knajpy" z normalnym jedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.