Skocz do zawartości

[Bieszczady - nocleg] Nocleg w Ustrzykach G. z rowerem.

BikeOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś nocleg w Ustrzykach Górnych, gdzie można bezpiecznie zamknąć rower/rowery w jakimś garażu/blaszaku i mieć w miarę swobodny dostęp w późnych porach (powrót z roweru późnym wieczorem) do tego pomieszczenia - no i to samo rano wcześnie.

Jedyne co odpada - to noclegi w tych droższych "hotelach" w Ustrzykach Górnych - przyjmijmy że za dobę od osoby max. 50pln.

Z góry dziękuję za pomoc.

to juz blizej wolosate stajnia..ja tam spal viecej raz i byl spokojny..tez s rowerem.

Z tego co pamiętam, też się przymierzałem kiedyś do noclegu w Stajni-Wołosate.

A jak tam jest z dostępem do tego garażu - nie ma problemu z "budzeniem" gospodarzy w wczesnych lub późnych godzinach, czy może dadzą jakiś klucz do dyspozycji ??

No i ważniejsza sprawa - czy w Wołostem po godzinie 20:00 jest jeszcze możliwość gdzieś coś ciepłego zjeść - jest jakaś knajpa czynna ??

Ja planuję przyjechać na 2 pełne dni w Bieszczady "wysokie" Polskie, więc noclegów było by przynajmniej trzy.

Planuję objechać na rowerze MTB dwie pętle po tzw. drogach zakładowych (leśne drogi szutrowe).

Jedna w stronę źródeł Sanu od strony Bereżki. A druga pętla z Zatwarnicy (dojazd samochodem) i rowerem w stronę mostu w Studennem i powrót drugą stroną Sanu.

Ze względu na to, że są to dość czasochłonne odcinki - powroty do bazy noclegowej wypadną dość późno - więc dlatego szukam czegoś z możliwością zjedzenie wieczornego obiadu. W poprzednim roku "kręciłem" podobne pętle z Ustrzyk Górnych i tam są długo otwarte "knajpy" z normalnym jedzeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...