Colonel Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam. Zastanawiam się nad amorem do mojego 29er (skok 120mm, oś 15mm). Mój budżet to 1100zł i pierwszą myślą jaka mi przyszła jest RS Reba z Bike Discount gdzie wołają za nią w granicach 1100zł. Jak macie jakieś inne ciekawe propozycje to proszę o podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Manitou Marvel skok jest 100mm, ale jeśli to rocznik 2014> to można go zwiększyć wyciągając ze środka ogranicznik. może coś od sr suntour? użytkownik activia tutaj nimi handluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Z tych trzech brałbym Rebę bez wahania. Epicon to jednak niższa półka i praca nie zachwyca jak powinna, szczególnie przy niskiej wadze użytkownika. Marvel Comp - gorsza i cięższa sprężyna niż w modelu PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 ja wiem czy ts air jest gorszy od mars? jeździłem na obu i różnicy nie zauważyłem ts air to sprężyna powietrzna z negatywną metalową, a mars to 2 sprężyny działające w serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.