Gość Krystian Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam wszystkich mam do was pytanie a mianowicie czy warto kupic hamulce magura hs 11 mnie interesuje tylko jeden komplet na przód natomiast na tył kupił bym zestaw tarczowy.Powiedzcie mi czy taki zestaw będzie odpowiedni do roweru MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 To raczej na odwrót powinieneś zrobić. Tarcza na przód szczęki na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Magura hs 11 to bardzo dobre mocne hamulce ale trzeba mieć do nich solidne obręcze żeby Magura ich nie zmiażdżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Krystian
Witam wszystkich mam do was pytanie a mianowicie czy warto kupic hamulce magura hs 11 mnie interesuje tylko jeden komplet na przód natomiast na tył kupił bym zestaw tarczowy.Powiedzcie mi czy taki zestaw będzie odpowiedni do roweru MTB.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.