Skocz do zawartości

Jazda po płaskim terenie - PROBLEM

BuonCibo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Mój problem dotyczy problemu jazdy na płaskim terenie. Nie potrafię się utrzymać zbytnio w grupie. Staram się chować w koła, ale mimo tego przychodzi mi to z trudem. Koledzy zauważyli że jadę za miękko, ale ja w luźnym przełożeniu się dobrze czuję. Chciałabym dodać że w górskich terenach nikt nie może mi dorównać, no prawie nikt :) Daję sobie świetnie radę, wiem co robić i czuję się tam świetnie bo zawsze się coś dzieje. A na płaskim terenie to tylko nudna jazda pomiędzy polami... Jak myślicie? Gdzie leży problem? W tym przełożeniu? :c

Napisano

moja kryształowa kula podpowiada mi że ty po prostu lubisz bawić się na rowerze, a jazda dystansowa cię nie bawi ;)

Twoja kryształowa kula źle Ci podpowiada :D Bardzo kocham dalekie trasy trzy cyfrowe :D

Mówimy o jeździe rowerem szosowym czy górskim?

Jest wiele czynników które mogą na to wpływać, zarówno psychika jak i sprzęt.

Oznaczyłam temat tagami : Kolarstwo, Szosowe. Mówimy tutaj o kolarstwie szosowym na rowerze szosowym. Psychika... Zgadzam się. Już u góry wspominałam że nie lubię tej nudnej jazdy po płaszczyźnie : c

Zacznij jeździć na twardych przełożeniach i dorównasz im tempa :woot:

Mam zamiar tego wypróbować na jutrzejszym treningu : ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...