Skocz do zawartości

[uchwyt na telefon]

arecki1338

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiem, ze bylo poruszane, szukam pokrowca na telefon samsung galaxy s5 na rame lub kierownice. Mam co prawda na kierownice, ale w tej chwili doszedl mi powerbank i slabo to wszystko sie miesci.Czy wszystkie uchwyty na kierownice lataja na nierownosciach? Moze ktos poleci jakis dobry pokrowiec, gdzie upchne powerbank+telefon. Powerbank w wymiarach zblizony do telefonu.

Napisano

Właśnie sobie kupiłem i jestem zadowolony. Przerobiłem stary telefon na nawigację a w sakwie jest miejsce na powerbanki do zasilania telefonu Polecam. 

Napisano

Jak sprawdzone, to nie zastanawiam sie dalej, tylko biore. Telefon ma byc przeznaczony tylko i wylacznie do roweru,dlatego powerbank. Bo niestety, przy wlaczonej stravie i czasami programie do nawigacji, jak jade w nieznane tereny, bateria dosc szybko leci.Dzieki za pomoc.

Napisano

raczej w wielkich ulewach jezdzic nie bede, ale nigdy nie wiadomo co czlowieka zlapie po drodze. mysle , ze nie przemoknie na tyle, zeby zaszkodzic powerbankowi. Zreszta, zakupilem go na aliexpres, wiec nie byl to jakis wielki wydatek.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja mam dwa różne akcesoria pod telefon

Pierwsze z którego nie jestem zadowolony, bo kiedy chcę odczytać mapę to telefon jest za nisko. Głowę trzeba mocno pochylić przez co się traci kontakt z tym co przed nami.

Obawiam się, żę z Roswheel będzie podobnie

http://allegro.pl/torba-sakwa-rowerowa-na-rame-pokrowiec-na-telefon-i5358878555.html

Natomiast ta:

http://allegro.pl/torebka-na-telefon-topeak-smartphone-drybag-5-czar-i6022914817.html

Jest super, bardzo wytrzymała, no i można zamontować na mostku czy kierownicy

Można gdzieś na forum znaleźć moje hejty sprzed dwóch lat, bo na początku folia lekko się zmatowiła.

Udało mi się to jednak doczyścić środkiem do ektranów LCD i mikrofibrą.

Zrobiłem z nią co najmniej 15 000km. Bardzo dobry produkt!

Co najważniejsze jest możliwość wyprowadzenia przewodu słuchawkowego bądź od powerbanka.

Napisano

gdzie jest wyjście na słuchawki w tym pokrowcu, bo nie bardzo widać na zdjęciach. Mój sony xperia z1 compact ma wyjscie u góry, i nie widze tutaj miejsca na jacka.

Napisano

Ja wziąłem stary telefon,gumową obudowe (kondon xD ) z niego przedziurwiłem na środku. w to wkręciłem mocowanie z gopro-->1/4 cala  I tyle. Telefon wkładam w gume a uchwyt w mocowanie od kamery.

Jezdzilem z nim tak 40 km/h po lesie wybojach i sztywno się trzymał, a nawet jak by wypadł to i tak ma rozlany ekran lekko od dołu bo pies pogryzł :D

Napisano

mi szczerze mowiąc najbardziej odpowiada quad lock (poza ceną), jest coś podobnego w konstrukcji a z mniejszą ceną? ewentualnie jeszcze jakiś inny uchwyt na telefon godny uwagi  przystępnej cenie około 100 zł ( im mniej tym lepiej)?

Napisano

gdzie jest wyjście na słuchawki w tym pokrowcu, bo nie bardzo widać na zdjęciach. Mój sony xperia z1 compact ma wyjscie u góry, i nie widze tutaj miejsca na jacka.

Zapięcie strunowe jest podzielone na dwie części, wyprowadzasz jedną stroną kabel, pozostałą część zamykasz strunowym, rolujesz i domykasz klapka na rzep.

Jest 100% szczelne, przetrwało dwie ulewy bez zawilgocenia w środku.

Napisano

mi szczerze mowiąc najbardziej odpowiada quad lock (poza ceną), jest coś podobnego w konstrukcji a z mniejszą ceną? ewentualnie jeszcze jakiś inny uchwyt na telefon godny uwagi przystępnej cenie około 100 zł ( im mniej tym lepiej)?

A czy ktoś widział gdzieś cały komplet pod s4?
Napisano

Nie mam na myśli telepania a redukcję drgań która schodzi bezpośrednio z nierównego terenu na nasze telefony poprzez kierownice. W końcu nie chcemy uszkodzić swoich telefonów.

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...