Skocz do zawartości

[amortyzator 28] do crossa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeśli możecie, polećcie mi jakiś amortyzator do crossa. Koło 28 cali. Poprzedni się rozpadł, wymieniłem na sztywniaka, ale :( rower jest teraz jakiś dziwny bo zapomniałem, że amortyzator jest jednak wyższy, kierownice niby można podnieść, ale geometria swoje zrobiła.

Rura 1 1/8 ahead, v-brake

Proszę o linka, czegoś co jest warte zakupu i będzie działać. Pozdrawiam

Raczej dużego wyboru nie masz ;) Ostatnio taki myk w kolegi rowerze zrobiliśmy, że zamontowaliśmy amor pod koła 29" i 100mm (poprzedni 60mm). Główka o dziwo podniosła się o jakieś 4 cm (!). Byle nic z najniższej półki nie kupuj bo  to ledwo co działa...  :thumbsup: http://rower.com.pl/suntour-sf10-ncx-e-rl-lite-czarny-28-cali-1i1-8-cala-63-mm-408089?zenid=00634054fe9910b97594933d350a8171 może takie coś?

Możesz kupić też wyższego sztywniaka. Wtopiłeś, bo zapewne zakup był zupełnie przypadkowy, zgadza się?

NIe był przypadkowy. Po uszkodzeniu hamulca magura postanowiłem już jej nie naprawiać tylko założyć v brake, a że nie jeżdżę po terenie za dużo to kupiłem sztywny, tylko zapomniałem o tym że będzie niższy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...