Skocz do zawartości

[rower Winora Dakar] prośba o poradę

Piotrek2678

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów. Od miesiąca poszukuję roweru, główne przeznaczenie - codzienne dojazdy do pracy, weekendowe wypady poza miasto do 50km. Wydawało mi się, że w ciągu kilku dni, od kiedy wpadł mi do głowy pomysł zakupu dwóćh kółek będę cieszył się pierwszymi przejechanymi kilometrami. Niestety, jak już pisałem, minął ponad miesiąc, a ja nadal szukam. Kilkukrotnie już byłem o krok zakupu, ale zawsze coś sprwiało,  że nie doszło finalizacji transakcji. Na początek szukałem używki do 600 zł, ale nic z tego nie wyszło. Następnie schodziłem sklepy stacjonarane i  już było blisko zakupu Kross Evado 4.0 ale wydało mi się, że za takie pieniądze można kupić o wiele lepszy sprzęt używany. Lazaro lub Kands  z braku możliwości pomacania w realu tych cudów allegro mam mieszane co do nich uczucia. I tak natrafiłem na rower WInora Dakar http://allegro.pl/rower-crossowy-winora-dakar-27-bieg-deore-lx-i6077799701.html, rozmawiałem nawet z Panem sprzedawcą, powiedział, że oferowany rower jest modelem z roku 2011/12 oraz, że istnieje możliwość lekkiej negocjacji ceny w przypadku sprzedaży poza serwisem allegro. Proszę o poradę, czy warto za takie pieniądze kupić taki sprzęt? Ogólnie opinie o tej marce od wujka google brzmią nieźle, ale może jest ktoś kto miał okazję użytkować rower tego producenta. Jeżeli nie kupię czegoś szybko to żona w końcu odłączy mnie od internetu, bo każdy wieczór spędzam na przegladaniu ogłoszeń i będę skazany na komunikację miejską, czego naprawdę chciałbym uniknąć. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...