Haitz Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Witam. Nie mogę napisać pw do activii, więc piszę tu. Mam Duroluxa TA-RC2 od suntoura z regulowanym skokiem 160-180mm. Jeżdżę cały czas ma 160mm i wydaje mi się to wystarczającą ilością, więc 180 nie używam, przez co regulacja skoku jest dla mnie zbędnym bajerem, a zamiast niej mógłbym po prostu mieć wentyl w wygodniejszym miejscu(czyli na górze). Czy jest możliwość zmiany sprężyny ze zmiennym skokiem na zwykłą? Jeśli tak, to ile by to kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Pewnie że jest możliwość przemiany. Już wyczyściłem skrzynkę. Możesz pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Wydaje mi sie ze duzo osob chciało by sie zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Cóż masz na myśli Bejker?? O wymianę Z TA na zwykła czy odwrotnie??? a może myslisz jeszcze cos innego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Tak, w sztywniaku TA to bardzo przydatna rzecz. I duzo osób by takie cos przygarnelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.