szogu Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Hej,mam okazje kupic ten amortyzator za 450zl,z tym,ze do wymiany jest dolny zawor,facet twierdzi ze kosztuje to 150zl. Potrzebuje zrobic to i zalozyc go w serwisie. Myslicie,ze to sie oplaca i jaki bylby koszt rzeczywisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 450zł za nie działający amor ? Skoro twierdzi że naprawa to 150zł to niech to zrobi i sprzedaje za 600 sprawnego. Kiepski pomysł pchać się w niepewną używkę w takich pieniądzach. Za około 700zł kupujesz nowego Raidona z gwarancją - skontaktuj się z @@ACTIVIA , on jest dystrybutorem Suntoura i na pewno zaproponuje ci dobrą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogu Napisano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Dzieki za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 W tym przypadku przenosząc to na grunt motoryzacyjny mamy mniej więcej coś takiego... Q: Część mam możliwość zakupu uszkodzonego mercedesa SLS za 450. Co o tym sądzicie? A: skontaktuj się z użytkownikiem X i kup u niego nowego opla astrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlezaFanatic Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 amortyzator za 450zl,z tym,ze do wymiany jest dolny zawor,facet twierdzi ze kosztuje to 150zl Opisz dokładniej z czym jest problem , może da się to zrobić taniej samemu a wtedy coś doradzimy. Gdybym miał do wyboru R7 za 700zł lub raidona za tą samą kwotę to zdecydowanie wybrałbym R7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 r7 można już w tej kwocie kupić sprawnego (700zł) więc jeśli to jest znaczne uszkodzenie to nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Pewnie w tym R7 jest uwalony gwint od tłumienia kompresji ; gdzie wchodzi także pokrętło od tłumienia. Koszt to 150-200 zł + wymiana. Jeśli 450, to cena ostateczna, to podziękowałbym. Swojego R7 z taką usterką sprzedałem za 100 zł. Dla mnie gra nie warta, bo za podobną cenę można kupić RS Reba, który jest lepszym uginaczem ; ofc używana dual air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 oj z tą lepszością reby to bym się kłócił tak wogóle o jakim rozmiarze koła mówimy? bo pod 26" r7 jak i inne amorkiem od manitou chodzą właśnie w cenie ~600-700zl (ja wyrwałem minute za 500,ale to raczej rzadkość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogu Napisano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Kolo 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Manitou R7 występuję tylko w jednej wersji - 26" QR9mm. W tym przypadku przenosząc to na grunt motoryzacyjny mamy mniej więcej coś takiego... Q: Część mam możliwość zakupu uszkodzonego mercedesa SLS za 450. Co o tym sądzicie? A: skontaktuj się z użytkownikiem X i kup u niego nowego opla astrę Bardzo twórcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jeśli ktoś interesuje się mańkiem tzn że coś nie coś wie o tych widłach. Polecanie nowego raidona (i do tego od konkretnego sprzedawcy) jest trochę nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Witam. Jeśli urwany jest trzpień z lewym gwintem to zapewne potrzebujesz to: http://roweryokey.pl/tlumik-odbicia-r7.html Sam to przeszedłem bo troche mnie poniosło przy dokręcaniu ale jeśli nie posiadasz lewych rąk to spokojnie to wymienisz. Mój R7 PRO z nowym tłokiem i tym tłumikiem został wyceniony na 600pln na vkach. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 tak zaznaczę tylko że tam gwint nie jest lewy po prostu tłumik się wkręca do środka goleni a nie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) Lepiej zabrzmi jak powiem że kręcimy w lewo[emoji1] Edytowane 26 Marca 2016 przez KryMar1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi