jacekkoz Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, zastanawiam się nad tą sztycą: http://www.allegro.pl/item123889937_nowe_s..._6_czarna_.html Warta Ci ona mojej fatygi czy nie? Jeździł ktoś na niej? Jak to się sprawuje? Siodło się nie ślizga? NIe pęka? Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Mój kolega sprawił sobie takową ,używa jej od 300km z San marco SKN ...na razie wszystko jest ok ,nic nie skrzypi i siodło trzyma się na swoim miejscu. Ja użytkuję tańszy model accenta (na 1 śrubę za 38zł) i też jest w porządku. P.S Kumpel waży ok 70-75kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kiedyś miałem na 1 śrubę (nie accenta) w której się ząbki wyrobiły i sam się kąt zmieniał a potem się złamała. Teraz mam coś takiego i jest super, możliwość ustawienia dokładnego kąta siodełka, nie ma się co wyrobić bo trzymają 2 śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Hmmm... ja mam mieszane uczucia... Niby siodło trzyma świetnie i nic nie skrzypi, to jednak się zapada wgłąb rury podsiodłowej mimo bardzo mocnego zaciśnięcia jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Używam identycznego modelu sztycy - jest już ze mną 9000 km i kompletnie nic złego powiedzieć nie mogę - żadnego problemu mi jeszcze nie sprawiła. A kupowałem tu: http://www.bikeoholic.com/product_info.php...products_id=983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie mam z nią zadnych problemów , trzyma sie dobrze . To ze sie zapada to nie wina sztycy raczej . Predziej zacisk ma cos z tym wspólnego . U mnie sie nie zapada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja mam taką od 5000km i sprawuje się znakomicie.Jest wyciągnięta na max a nic sie nie zgina mimo tego że jest ustawiona pod dosyć ostrym kątem(z racji wysokiego amortyzatora).Dobrze trzyma siodełko bo ma 2 śruby które po mocnym zaciśnięciu nie puszczą za żadne skarby. Nie wiem czy opłaca ci sie kupować na allegro,bo razem z przesyłką wyniesie ci więcej niz kosztuje w sklepie. http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_comp/acccomp_48.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No sztyca fajna, ale jak wystarczy ci długość 300mm to mam lepszą na sprzedaż Sztyca RFR 220 gramów nowa sprzedam Ci w tej samej cenie co ten accent, w razie pytań wal na gg lub mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja mam u siebie w rowerze 350mm, czarną, 30,8, z jarzemkiem na dwie śruby i nie ma żadnych problemów z zsuwaniem sztycy ani z trzymaniem siodełka. Jak najbardziej wszystkim polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mam tą sztycę i polecam, może nie jest lekka (jej największa wada) ale za to nie sprawia problemów no i jest tania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Uzywam takiej sztycy i na razie nie mam jej nic do zarzucenia, posiadam czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 kup lepiej accenta model chyba 428. taka jak TU 10zł więcej, a wagi 50g mniej. moja waży real 251g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnjack Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mój kolega sprawił sobie takową ,używa jej od 300km z San marco SKN ...na razie wszystko jest ok ,nic nie skrzypi i siodło trzyma się na swoim miejscu. Ja użytkuję tańszy model accenta (na 1 śrubę za 38zł) i też jest w porządku. P.S Kumpel waży ok 70-75kg. o mnie mowa ;] widzę, że dużo tutaj osób zadowolonych z tej sztycy, ale ja bym się zastanowił jeszcze nad tą ;D http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_comp/acccomp_47.htm ma fajniejsze jażmo i jest lżejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.