Sengoku Napisano 25 Marca 2016 Napisano 25 Marca 2016 Witam, w grudniu kupiłem oponę Continental Grand Prix 4 Season, by zastąpić moją ''popsutą'' PRO3 RACE na jesień/zimę w tylnim kole. Teraz mam pewien problem, w przednim kole posiadam Schwalbe Lugano PP 700x23c która ma za sobą ponad 5,500 km. Więc wypadało by ją wymienić w związku z tym mam parę pytań: 1. Czy Continental Grand Prix 4 Season nadaję się na lato, gdzieś czytałem jakieś opinie, że to opona na mokre warunki i w trakcie lata niezbyt dobrze się sprawuje. 2. Jaką oponę polecacie kupić? Ewentualnie jeśli 4 Season się nie nadaję to od razu jakiś komplet opon na przednie i tylnie koło, max chcę wydać 220zł na jedną, lub komplet. 3. W związku z tym, że posiadam pro 3 race, ale ''popsutą'' która ma przejechane +/- 1000km czy dało by się ja wykorzystać w przednim kole? Poniżej wkleję zdjęcia. 4. Jeśli stara opona się nadaję to wtedy bym sobie kupił nowe siodełko:). Z góry dziękuję za pomoc.
radziuGD Napisano 25 Marca 2016 Napisano 25 Marca 2016 Lepsze byłoby foto jak ta opona wygląda nadymana na obręczy, można by podkleić od spodu grubą łatkę, pewnie pożyje(aż się przebije) Druga opcja, 4season na przód a na tył dokupić s II. Trzecia opcja 1x lub 2x ultrasport II. Czwarta opcja 2x rubino pro + dwie dętki w zestawie z deca w cenie 149 za komplet.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.